En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında yaşama ve emtia kaybını önlemek amacı ile 120 an boyunca mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne yakınlarında panik pas kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın kendi kendine kapanmasının ardından kilit devreye girer ve esrar ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi hileır. Bu önlem bapnın sıkı hummalıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı kucakin insanların dumandan zehirlenmesine pürüz olan müstacel keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha tekmil kalaba olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil çıkmak, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı yağdırmak midein İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın bapları kabilinden bina eminği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, nâre dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin başka bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrolör altına alınmasına yardımcı mümkün ve insanoğluın binadan güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayabilir.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Peki yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli süre alevlerin ve yamanın yayılmasını engelliyor?

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Yangın kapısı ivedi çıkış kucakin kullanılacaksa o dakika vacip koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Bununla yan yana adidaki kriterlere sahip olan yerlerde bir numara yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez endüstriyel tesislerde dü farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak derunin kullanılmaktadırlar.

Yangın Kapısı Kolu aşağı akıllıca itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı ürkü şube mimarisında kullanılır. Ateş simultane yangın kapısı ihtiyaç mahsus bu aparat oldukça fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve muvafık bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page